Da Vincijev Kod – Činjenica ili mašta?


PROČITALI STE ROMAN, A SADA PROČITAJTE ISTINU…

Ovaj jednostavni vodič skida mitski veo s Da Vincijevog Koda tako da ste u stanju točno odrediti što su činjenice, a što izmišljotina. Čovjek s odgovorima iz Biblije, Hank Hanegraaff, i profesor povijesti i pisac, Paul L. Maier, udružili su snage kako bi preispitali tvrdnje iz Da Vincijevog Koda i jasno iznijeli istinu.

Knjiga Da Vincijev Kod – Činjenica ili mašta? odgovara na slijedeća pitanja:
– Je li Biblija istinita i pouzdana?
– Je li Isus bio oženjen?
– Tko je bila Marija Magdalena?
– Posjeduju li tajna društva tajne koje bi mogle izmijeniti svijet?

Bilo da su vas pitanja koja se postavljaju u Da Vincijevom Kodu zaintrigirala ili pak razljutila, ova će vam knjiga pružiti povijesne i biblijske činjenice koje odgovaraju na teška pitanja.

HANK HANEGRAAFF je voditelj popularnog radijskog programa Bible Answer Man, a također je i predsjednik instituta Christian Research Institute International (CRI). Autor je nekolicine bestselera, uključujući i The Prayer of Jesus.

PAUL L. MAIER je profesor povijesti na sveučilištu Western Michigan University. Diplomirao je na Harvardu i sjemeništu Concordia Seminary prije doktoriranja (summa cum laude) na sveučilištu u Baselu – kao prvi Amerikanac koji je ondje doktorirao. Također je i autor bestselera fikcije i dokumentarnih knjiga, uključujući i djelo A Skeleton in God’s Closet.

download PDF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *