Josh McDowell – Da Vinci kod – potraga za odgovorima

Gdje zapravo završava stvarnost a počinje mašta?

Briljantna mješavina stvarnosti i mašte u Dan Brownovoj fascinantnoj priči o zavjerama u Da Vincijevu kodu podiže ozbiljna pitanja o nastanku i tvrdnjama kršćanstva. Mnogi su završili čitanje knjige ili gledanje filma s poljuljanim uvjerenjima ili se počeli pitati što je zapravo istina a što ne.


• Je li Marija Magdalena doista bila Isusova žena i majka njegova djeteta?

• Je li Crkva zataškavala istinu i izmislila Isusovu tvrdnju o njegovu božanstvu?

• Je li Biblija kakvu je poznajemo doista točna i autentična?

• Je li se Isus doista vratio iz mrtvih?

U Da Vincijevom kodu: Potrazi za odgovorima, Josh McDowell, pisac bestselera, razmatra ova i mnoga druga pitanja koja je podigla Brownova knjiga. Izvlačeći podatke iz gomile povijesnih dokaza, McDowell vješto odvaja činjenice od zabluda i iznosi nepobitne istine za koje čitatelji mogu biti uvjereni da su čvrsti kao stijena.

Međunarodno poznat pisac i predavač, JOSH McDOWEL, govorio je pred više od deset milijuna ljudi u osamdeset četiri zemlje, na više od 700 sveučilišta i koledža. Autor je i koautor više od stotinu knjiga s više od četrdeset dva milijuna izdanja. McDowellova najpoznatija djela su The New Evidence That Demands a Verdict (Novi dokaz koji traži odluku) i More than a carpenter (I ne samo tesar). Njegova najnovija knjiga nosi naslov The Last Christian Generation (Posljednja kršćanska generacija). Diplomirao je na Talbot teološkom fakultetu. Josh i njegova supruga Dottie u braku su trideset četiri godine i imaju četvoro djece. Žive u Dana Pointu, California.

Besplatni primjerak knjige možete naručiti na mail ssaver@soulsaver.hr

Sa donjeg linka možete skinuti info o filmu i knjizi.

download PDF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *