O nama

Skupina smo mladih ljudi koji su jednom svojevoljno predali svoj život Isusu Kristu i od tada žive s Njim iz dana u dan na jedinstven način. Svoju životnu orijentaciju kao kršćani nalazimo u Bibliji za koju vjerujemo da je pisana objava Boga – Stvoritelja kome sve živo i neživo duguje svoje postojanje. Ovo naše uvjerenje je tim snažnije kako uviđamo da Biblija, iako antička po vremenu svog nastanka, govori i našem vremenu nesmanjenom aktualnošću i uvidom. Od tuda i ideja za ovakvim portalom gdje bismo željeli Biblijsku poruku i učenje predstaviti u okvirima moderne kulture i njezinih problema. Također nam je želja dobiti povratnu informaciju čitatelja bez obzira na (ne)slaganje, promisliti o njihovim stavovima i biti spremni učiti i od njih. Budući da sve ljude koji svijesno slijede Krista, bez obzira na konfesionalnu pripadnost smatramo svojom duhovnom braćom i sestrama, na portalu licencirano objavljujemo tekstove kršćana iz cijelog svijeta te rado raspravljamo i o njima.

Otvoreni smo za komentare, pohvale, pokude, prijedloge, kritike svake vrste te smo voljni pokušati ukloniti nesporazume onih neutemeljenih i uvažiti one utemeljene. Rado bi smo svakako da naši čitatelji pošteno razmisle o tekstovima prije odgovaranja a najveća radost bi nam bila kada bi se jednog dana mogli zvati braćom i sestrama kao Božja djeca (ne samo stvorenja) u Isusu Kristu.

11 Comments

 1. martina

  pohvala

  ja sam jedna sestra u Hristu iz Kotora i zelim samo dati pohvalu za sajt.Naisla sam na vas sajt recimo slucajno…Cim sam videla kako izgleda glavna stranica pomislila sam kako je veoma cool sajt…sobzirom na to da sam mlada i privlace me ovakvi dizajni.Blagoslov u daljem radu

 2. dalibor

  stranica

  Hvaljen Isus i Marija.
  Stranica je zaista lijepo napravljena. Sadržaj je edukativan i može duhovno približiti našem Gospodinu Isusu Kristu.
  Bog bio uvijek s nama.

 3. Luna

  na to sam cekala

  Hej Vi!
  Na takvu Internetstranicu vec dugo cekam!Zivim inace u Berlinu i idem tamo u crkvu ( http://www.hoffnung.de ). Svako ljeto posjetim svoju famliju tu u Hrvatskoj i nisam nikako znala kako s njima pricati o vjeri.Onda dodem tu i moj tata ima Hrvatsko izdanje od knjige “Franz,Freaks and Friends” u regalu i pise na njoj ova adresa.Super,napokon bog pokrece zivu vjeru u ovoj zemlji!!! Halelujah!!! Praise the Lord 😀

 4. Marko

  Sa vama sam se sreo na forumu Radosna Vest

  Pa prvo sam malo citao iskustva. Gledao sta sve imate. I vidim da nije lose ovde. Sada cu ici malo na forum. Zelim vise da vas upoznam. Kasnije cu postaviti neka pitanja. U svakom slucaju lepo i osmisljeno.
  vas Marko

 5. zagreb

  slava Isusu

  Draga braco,

  bas ste moje srce obradovali..sa vasim komentarima..

  drago mi je viditi da i u Hrvatskoj imam bracu i sestre u ISUSU.
  Neka vas Bog cuva i radite tako dalje taj dobar rad.

  Marija

 6. Slavica

  O Gospode kako je divno ispunjeno nase srce tvojom ljubavlju kad vidimo ovu slavu i hvalu tebi u cast.Divno je ovo sve postavio Bozji narod, hvala vam Braco i Sestre da vas je Gospod Isus Krist koristio i vodio da sve ovo lijepo poslozite i da svjedocite i da se jos dosta dusa spasi po ovim svedocanstvima.Volimo vas i Bog vas voli sve.Divan je nas Bog,daje sve u izobilju a nista ne trazi za uzvrat.Molimo izobilje blagoslova na cjeli narod Gospode, spasi sav narod izbavi ga iz zla. Hvala Gospode da nas ljubis i daj da i mi ljubimo sve oko nas, daj da svjetlimo u okruzenju, koristi nas Gospode na svoju slavu i cast.Amen! Ojacaj nam jos vise nasu vjeru Gospode.Gospode vezi nas jos vise svojom ljubavlju za sebe.Amen! Cestitke i sve hvale svima koji su sajt radili( a poznajem ih vecinu).BB upucujemo za sve vas teta Slavica sa familiom iz Rijeke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *